top of page
DDA_Words_02_31012020_Wit2-03.png

INTERIEUR

DESIGN-ORGANISATIE-STYLING 

RoyJonathans_03_wit_Tekengebied 1.png

door

Visie

VISIE

Prachtig en Praktisch

Design, organisatie & styling: een ruimte moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook goed voelen. Het moet echt passen bij diegene die er in leeft. Het geheel dient in harmonie te zijn!


Wat is de meest optimale functie, structuur en organisatie van de ruimte? Om dit te bepalen kun je denken aan verschillende zaken. Hoe ziet bijvoorbeeld iemands ochtendritueel eruit? Ontvangt diegene graag regelmatig visite? Zijn er kleine kinderen in het gezin? Of wordt er misschien vanuit huis gewerkt?  

Door deze zaken mee te nemen, wordt een ruimte niet alleen prachtig maar ook praktisch en leefbaar. Waardoor niet alleen de waarde van een huis zal stijgen, maar ook de kwaliteit van leven!

 

Over mij

OVER MIJ

Als kind had ik al een oog voor het maken van visuele plaatjes. Dit heeft mij dan ook enorm geholpen in mijn carrière als choreograaf en artistic director voor shows.

Maar dit talent voor het maken van mooie plaatjes blijkt verder te gaan dan uitsluitend shows. Ik beleef namelijk veel plezier in het inrichten en stylen van ruimtes en interieuren. 

iPhone in Hand
IMG_9761.jpg

En dat bleef niet onopgemerkt: Ikea Nederland vroeg of zij een foto van mijn werk mochten delen op hun Instagram account. Hierop kwamen zeer veel goede reacties en dit leidde tot mijn eerste opdrachten. Wie weet ben jij wel de volgende!

59-594110_polaroid-frame-png-for-photosh
Roy%20Jonathans_edited.jpg
RoyJonathans_02_wit_Tekengebied 1.png
Portfolio

PORTFOLIO

Woonkamers

Slaapkamers

Thuiskantoor

Keukens

Kinderkamers

Overig

Voor wie

VOOR WIE

​Of je nu alleen bent, samenwoont of een gezin hebt. Ik kan je helpen om van jouw huis een thuis te maken.

Staat jouw huis of pand te koop? En heeft het een styling upgrade nodig? Ik kan je helpen om het geheel verkoopklaar/verkoopbaar te maken. 

Is jouw werkplek thuis of op kantoor toe aan inspiratie? Ik kan je helpen om te zorgen dat je weer lekker aan het werk gaat.

                              Voor wat

  • Een advies op maat

  • Een uitgewerkt plan inclusief moodboard

  • De uitvoering van een plan

  • Het optimaal benutten van dat wat er al is

  • Het ruimtelijk maken van kleine kamers

  • Het knusser maken van grote ruimtes 

  • Een totale make-over

  • Een totale inrichting van een casco ruimte

                         Voor welk budget

 

Voor zowel de kleine knip als de goed gevulde portemonnee. Ook met een beperkt budget is het mogelijk iets prachtig en praktisch te maken!
Ik kan met verschillende budgetten aan de slag en pas mijn werkwijze hierop aan. Zo kan ik shoppen bij relatief goedkope winkels, zoals de Ikea, Kwantum, maar ook de kringloopwinkel. Of ik kan mij beperken tot het middensegment, zoals Rivera Maison of Loods 5.

Maar mocht pure luxe gewenst zijn, dan kan ik mij ook uitsluitend richten op A-merken en designer labels. Immers; the best budget is no budget :-). 

Contact

CONTACT

Er is van alles mogelijk. Ik hoor graag van je. Let's work together!  - Roy Jonathans - 

Bedankt voor je bericht! Ik neem z.s.m. contact met je op. 

bottom of page